Tarta de paste cu vinete

de housy in Paste, 26 Iun 2010 | 6236 vizualizari

 

are un iz italienesc, dar reteta e inventata de mine, intr-o dupa amiaza de duminica in care m-a izbit inspiratia si foamea

 

INGREDIENTE

  • 500 gr paste fainoase (Conchiglie )
  • 1-2 vinete proaspete mari
  • 1 ceapa
  • 3-4  rosii tari
  • 200-300 gr branza de burduf 
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de paste cu vinete:

 

Pastele se fierb, nu foarte tare, dupa care se scurg

vinetle se taie felii (rondele)

ceapa se taie julien

rosiile se taie felii

intr-o tava se aseaza un strat de paste, se pune un strat de felii de vinete, un strat felii de rosii, se presara juamtate din branza de burduf. inca un strat de paste, un strat de felii vinete si ultimul strat de rosii

la urma se presara restul de branza

se asezoneaza cu piper

si se da la cuptor pentru 50-60 min

 

                                           Un pranz hranitor !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de paste cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu carne presata